Oblečenie, knihy, elektronika… Ako ušetriť pri ich kúpe?

0 14

Často kupujete elektroniku, oblečenie, knihy a ďalší sortiment cez internet?  Viete, ako ušetriť na týchto výrobkoch pri ich kúpe ešte viac? Prečítajte si nasledujúce rady, ktoré vám ušetria peniaze a to pri každom nákupe.

Nákup cez internet
Nákup cez internet

Elektronika

Nový televízor, tablet alebo mobil? Väčšina takýchto vecí stratí svoju pôvodnú cenu často už mesiac po ich vydaní. Rovnako pri vydaní nových klesne cena starších modelov. Oplatí sa preto počkať a nekúpiť danú vec hneď ako vyjde. Sledujte však ceny na eshopoch a aj v obchodoch. Veľakrát totiž ponúkajú elektroniku za lepšiu cenu ako v obchodoch, či v prípade mobilov – operátorov. Vo viacerých prípadoch sa vám oplatí zaobstarať si aj použitý model, ktorý často nie je ani použitý, ale bol zapnutý maximálne raz – dvakrát. Áno, aj na použitý sortiment sú eshopy a to aj u nás. Sledujte takisto viacero značiek, pretože kým napríklad taký Samsung predstavil nový model mobilu alebo tabletu stane sa, že LG predstavil takisto výkonný model, no napríklad práve teraz za nižšiu cenu.

Oblečenie

Väčšina z nás nakupuje oblečenie len z overených obchodov a eshopov. No čo ak natrafíte na lacnejší, ešte neoverený eshop? V takomto prípade dbajte na materiál oblečenia, ktorý je uvedený na stránke, na kontaktné údaje obchodu a rýchlosť vybavovania vašich prípadných otázok, a v prípade zahraničných objednávok aj na veľkosti, pretože tie sa môžu líšiť od tých u nás. V Číne a v Amerike je číslovanie úplne iné a preto si pred kúpou zmerajte obvod hrudníka, pásu a bokovto je základom. Ďalej nezabudnite overiť pravosť vami vybraných topánok, tričiek, tašiek a ďalšieho sortimentu, či sa nejedná o „fejk“, čiže falzifikát značkových tovarov. Ušetríte tým aj svoj čas a nie iba peniaze, ak by došlo k tomu, že peniaze musíte vrátiť. A nezabúdajte – nekupujte si veľa nepotrebných kusov oblečenia.

Knihy

Ak sa nejedná práve o klasické knihy, tak kúpa takej audioknihy namiesto klasickej vám zaručene ušetrí peniaze. Okrem toho si viete počúvať kdekoľvek – v práci, v aute alebo na prechádzke so psom po sídlisku. Okrem peňazí to v konečnom dôsledku šetrí aj váš čas. Stačí si pohodlne kliknúť na internet a knihu si zakúpite namiesto 15€ za 5€. Ak však preferujete čítanie, knihou ušetríte napríklad tak, že si miesto pevnej väzby zaobstaráte verziu, ktorá má papierovú obálku. S takouto papierovou obálkou sa dajú nájsť mnohé známe tituly a je to opäť lacnejšie.

Zľavové kupóny k nákupu

V neposlednom rade nezabúdajte na zľavové kódy, kupóny, zľavy a rôzne akcie. Tie si viete prehľadne nájsť na stránkach KuponyZdarma.sk, ktoré ich združujú na jednom mieste, a môžete vďaka nim ušetriť. Jedná sa o peňažné alebo percentuálne zľavy k nákupu, často vo forme zľavového kódu na zľavu z nákupu. Nájdete tam stovky zliav obľúbených obchodoch ako sú zľavové kódy hej, zoot, notino, martinus, insportline a stovky ďalších. Stačí si vybrať zľavu, zobraziť zľavový kód, ten si skopírovať a uplatniť pri nákupe v obchode. Ušetriť môžete aj desiatky eur a to pri každom nákupe.

Ušetrite so zľavovými kupónmi
Ušetrite so zľavovými kupónmi

Teraz keď viete ako na to, hurá na šetrenie! Viac ušetrených peňazí sa predsa rovná viac nákupom a tak aj viac radosti. Tak schválne pozrite kupóny na KuponyZdarma.sk, či tam nie sú kupóny, zľavové kódy a akcie na zľavy aj pre vaše obľúbené obchody.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.