6 falošných dôvodov, prečo ste stále single

Žijete single dobrovoľne alebo nedobrovoľne? A ak nedobrovoľne, aké sú vaše dôvody? Možno to ani nie sú ozajstné dôvody, ale len predsudky, ktorými vás kŕmi spoločnosť a vy ste si ich vo svojej mysli zakorenili viac ako je zdravé. Poďme zbúrať najčastejšie mýty o tom prečo ste stále single.

6 falošných dôvodov, prečo ste stále single

 Vek

Som priveľmi stará. Mám 40, 50 rokov a muži v mojej vekovej kategórii sa predsa zaujímajú o mladšie ročníky. Hlúposť! Klišé, že vek je skutočne len číslom, v tomto prípade platí. Zabudnite na stereotypné názory o veku, nesústreďte sa na ne a uvidíte, že sa vám bude žiť ľahšie.

 Všetci dobrí chlapi sú zadaní

Môžete si myslieť, že nájsť dobrého chlapa je nadľudská úloha, prípadne že všetci, ktorí za to stoja, sú už zadaní, prípadne sú inak sexuálne orientovaní. Máte naozaj takú skúsenosť? Lenže vy nepotrebujete „všetkých“ absolútne dokonalých. Vy hľadáte jediného správneho muža, ktorý zase hľadá vás. Jeden jediný stačí.

10 tajných znakov podľa ktorých spoznáte, že s vami začal flirtovať

 Nie som dostatočne atraktívna

Nezáleží na tom do akej miery si pripadáte atraktívna, či máte veľké prsia alebo malé, plochý alebo obrovský zadok. Verte tomu, že na svete existuje muž, ktorému sa vaša postava a štýl páči. Nechceme vás ale odrádzať od toho, aby ste na sebe pracovali. Chceme tým len povedať, že určite sa nájde muž, ktorému sa budete páčiť taká, aká ste práve teraz.

Lásku nájdem zrovna vtedy, keď ju nehľadám

Áno, aj takto sa to môže stať, ale spoliehať sa práve na tento jediný prípad by nebolo správne. Pokojne choďte príležitosti naproti, možno práve dnes nie je ďaleko! Buďte však prirodzená a aj keď ste dlho sama a možno zúfalá, nedávajte to najavo. „Ahoj, och, ty si super, konečne som ťa stretla, veľmi ma teší!“ Takto radšej nie…

Príde to keď to bude mať prísť

Jasné, všetko má svoj čas. To ale neznamená, že by ste sa zodpovednosti za svoje šťastie mali zbavovať a vkladať ju do rúk osudu, zatiaľ čo vy budete sedieť doma pred telkou a ládovať sa zmrzlinou. To by nefungovalo. Buďte aktívna a uvedomte si, že váš život je len a len vo vašich rukách a ak nad niečim/niekým snívate, mali by ste ísť svojim snom naproti.

Nie som hodná lásky

Veľmi zhubná myšlienka, ktorá môže mať základ už vo vašom detstve. Samota môže dospieť aj do takéhoto štádia, kedy vás prikryje naozaj ťažká psychická deka. Že si nezaslúžite lásku je prosto hlúposť. Nie ste vadná ani nesympatická a vonkoncom nie je neskoro. Vy si lásku zaslúžite a môže získať aj takúto skúsenosť zo života. Nie že môžete, máte na ňu sväté právo ako ktorýkoľvek iný človek. Každý z nás je jedinečný.

SingleVzťah
Comments (0)
Add Comment