Ako si dodať sebavedomie po bolestivom rozchode?

Vzťahy sú niekedy komplikované. V mladšom tínedžerskom veku ich zvládame ťažšie – nevieme prestať plakať a celé dni a noci preležíme v posteli. Nechce sa nám dýchať, nechce sa nám žiť.

Keď sa ale rozídeme po dlhšom vzťahu, cítime sa ešte horšie. Ako si ale dodať sebavedomie po bolestivom rozchode a postaviť sa opäť na nohy?

Doprajte si čas pre seba

Nikam sa neponáhľajte a venujte sa len sama sebe. Máte za sebou náročný vzťah a náročný rozchod a práve teraz potrebujete čas len pre seba. Nemusíte sa trápiť myšlienkami, že si už nikoho nenájdete a že budete navždy sama. Takéto myšlienky zažeňte hneď preč! Relaxujte – choďte do fitka, zájdite si na masáž, vyvetrajte sa na turistike. Robte to, čo vás baví a pričom sa cítite naozaj uvoľnene a dobre.

Investujte do svojho výzoru

Ak váš vzťah stroskotal aj kvôli tomu, že vás partner vymenil za inú, pre neho krajšiu, natrite mu to tým, že spravíte niečo so svojim výzorom. Samozrejme, robte to kvôli sebe a nie kvôli vášmu bývalému. Vy sa budete cítiť spokojnejšia a v konečnom dôsledku si dodáte sebavedomie. Navštívte kozmetičku, zmeňte účes a skúste nové líčenie. Uvidíte, že vám to pomôže.

Usmievajte sa

Netvárte sa stále zamračene a začnite sa viac usmievať. Zlepšíte náladu nielen sebe, ale aj svojmu okoliu – ľuďom, s ktorými budete tráviť najviac času. Úsmev vždy všetko vyrieši. Pritiahnete k sebe pozitívnych dobre naladených ľudí a nikdy neviete, možno na svoj úsmev zbalíte aj nového chlapa.

Kúpte si na seba niečo nové

Aj toto mnohým ženám pomohlo, preto to odporúčame aj vám! Vyberte sa do obchodných centier pokojne aj s najlepšou kamarátkou a kúpte si na seba nové tričko, nový kabát, novú dámsku bundu. Nové veci v šatníku vám zlepšia náladu a dodajú sebavedomie. Už viac sa nebudete cítiť ako sivá myška!

Rozchodvzťahy
Comments (0)
Add Comment