Ako si vytvoriť vlastný kryt na smartfón

Načo si kupovať drahý kryt na smartfón, ak môžeš mať vlastný a k tomu jedinečný.

Kryt na Huawei P9

Určite máš kopec zaujímavých fotografií, ktoré sú Ti ďaleko bližšie, ako kdejaký obal, ktorý vidíš v predajni. Na kryt si môžeš naniesť to, čo máš rád – panorámu mesta, fantasy postavy, rodinu, svojho psa alebo rôzne umelecké kreatívy, ktoré nik iný nemá.

  • Z  krytu na smartfón si môžeš spraviť módny doplnok k svojmu celkovému vzhľadu. Ak si na ňom potrpíš, je dobré nechať si na ňom záležať. Meníš si oblečenie, tak isto vzhľad tváre a ďalšie veci. No kryt na smartfón zostáva na nejaký čas nemenný. Navyše zaujímavým vzhľadom okamžite upúta pozornosť okolia a čo to povie aj o tebe o tvojom myslení a hodnotách.

Kryt na iPhone 11

Kryt na smartfón je vynikajúcim darčekom a veľmi milo prekvapí. Ak trafíš klinec po hlavičke a necháš na ňom zobraziť, to čo má obdarovaný človek rád, na 100% si ho získaš. Navyše nie je to len nejaký darček kúpený kdesi v obchode. Vyjadrí aj tvoju prácu a to, že Ti na tom človeku naozaj záleží.

  • Ako to vytvoriť? Jednoducho. Stačí mať správny program, mobilnú aplikáciu alebo web a trochu kreativity. Výroba krytu na smartfón je veľmi jednoduchá. Happy Foto ponúka až tri spôsoby, ako si ho vytvoriť. Môžeš využiť online spôsob prostredníctvom webovej stránky www.happyfoto.sk, pomocou programu Happy Foto alebo mobilnou aplikáciou Happa Foto.

Stačí vstúpiť na webovú stránku, nájsť si v ponuke Kryty na mobil. Zadáš druh smartfónu, ktorý vlastníš a výrobnú radu. Môže ísť o iPhone, Samsung alebo Huawei. Následne sa zobrazí silueta tvojho smartfónu. Stačí vložiť fotografiu a je hotovo. Pre kreatvínejších je k dispozícii nepreberné množstvo clip artov, rôzne pozadia a orámovania. Doplniť môžeš aj text. Následne ťa bude program zrozumiteľne inštruovať o tom, ako zrealizovať tvoju objednávku. Doba spracovania je 7 pracovných dní.

kryt na telefónsmartfón
Comments (0)
Add Comment