Baktérie v boji proti nezdravej pleti

V mnohých prípadoch je pre zachovanie zdravého životného štýlu dôležitá trojkombinácia, pohyb, zdravá strava a určité podporné prostriedky. Práve posledná vec z tejto kombinácie je dnes témou mnohých diskusií, ktoré ich účinky buď chvália, alebo negujú. Odporcovia tvrdia, že sa nemá význam spoliehať na zázračné prístroje a krémy, ktoré za nás všetko vyriešia. Prečo nie? A v mnohých prípadoch je to dokonca jediná cesta, ako zlepšiť zlý stav do optimálnej miery. Pomocou cvičenia a vhodnej stravy si predsa odborné odstránenie bradavíc bez ujmy na zdraví doma nezaistíme.

Pleťová maska s probiotikami

Profesionálne vybavené kliniky dobre vedia, ako si s takýmto problémom veľmi jednoducho poradiť a keď už ich tu máme bola by škoda takýto spôsob odstránenia znamienok nevyužiť. Aj chemický laboranti najmodernejších kozmetických značiek denne vytvárajú, objavujú a skúmajú a miešajú rôzne zmesi, ktoré dokážu pleť dokonale vyživiť. Zistili, že čo je zdravé pre telo a organizmus, musí pomáhať aj pleti. Začali do krémov miešať probiotiká a kultúry, ktoré sú aj pre kožu mimoriadne dôležité.

Silné vo všetkých smeroch

Probiotiká sú živé baktérie a ich využitie v klasických potravinách pre tento účel nie je až tak nový. Kvasnicové a jogurtové masky poznáte asi veľmi dlho. Ak sa takéto kultúry primiešajú napríklad aj do klasickej dekoratívnej kozmetiky, ich využite sa stáva originálnym nápadom. Hlavnou výhodou je, že liečia zápal, ktorý spúšťa v tele veľa iných ochorení. Pleť hydratujú, podporujú jej energiu, regeneráciu a obranyschopnosť. Probiotiká priaznivo pôsobia aj na vlasy a nechty. Podobne ako tabletky aj tieto látky majú charakter prevencie, ktorá udržuje stav našej pokožky dlhodobo v dobrom stave. Ak si sem tam pomôžeme aj nejakým iným podporným riešením, nijako tým nezhrešíme.

BradavicePleťZnamienka
Comments (0)
Add Comment