Čo musíte urobiť pre to, aby ste sa naučili lepšie jazdiť?

Aj vás už otravujú tie reči, keď vás partner neustále upozorňuje, ako jazdíte, ako parkujete, akú rýchlosť dodržiavate a či by ste nemohli ísť rýchlejšie atď. Ak sa chcete zdokonaliť v šoférovaní, poradíme vám, kde máte ísť a kto vám pomôže zlepšiť sa. Nezabúdajte, že všetko je len vo vašej hlave a gény na šoférovanie má každý, aj blondínky.

Vyskúšajte kondičné jazdy

Ak ste dlhšie nejazdili, alebo vám jazdy, ktoré ste absolvovali v autoškole nestačili, skúste sa prihlásiť na kondičné jazdy v Bratislave. Prečo práve v Bratislave? V Bratislave práve kvôli tomu, lebo tam je najviac križovatiek a máte možnosť naučiť sa jazdiť aj vo väčšej premávke. V neposlednom rade tam nájdete najviac autoškôl, ktoré poskytujú službu kondičných jázd.

Ak nechcete v Bratislave, tak nemusíte. Musíte si však zistiť, ktoré autoškoly takúto službu poskytujú. Po absolvovaní kondičných jázd už nebudete mať problém naozaj s ničím.

Vezmite si so sebou niekoho, kto bude na vás dohliadať

Ak neviete úplne perfektne jazdiť a bojíte sa vyjsť samé na cesty, vezmite so sebou niekoho, kto má vodičské oprávnenie a už dlhodobo jazdí. Vyrazte na cesty, ale pozor, hlavne vtedy, keď je menšia premávka a choďte na cesty, ktoré nie sú až také frekventované. Na takýchto cestách sa najlepšie naučíte jazdiť a hlavne budete mať pri sebe niekoho, komu dôverujete a jeho upozornenia nebudete brať ako urážku. Ak ste chodili do autoškoly v Bratislave, určite ste si vyskúšali rôzne situácie na cestách. Teraz, keď už máte kurz za sebou a chcete sa naučiť jazdiť úplne bez chýb, si k sebe zavolajte niekoho, kto vás v prípade, že sa budete chystať urobiť chybu, upozorní.

Ak sa chcete naučiť dobre jazdiť, musíte jazdiť a nesmiete sa vyhovárať. Ak sa budete neustále vyhovárať na boľavé koleno, napadnutý sneh, mokro na ceste, jazdiť sa nikdy nenaučíte.

autojazda
Comments (0)
Add Comment