Markízy a vertikálne žalúzie – moderné tienenie rodinných domov

Aj keď v zimných mesiacoch sme radi za každý slnečný lúč, v letných mesiacoch sa im oblúkom vyhýbame. Slnečné lúče môžu spôsobiť popáleniny na pokožke, začervenanie, pľuzgiere a zároveň môžu prehrievať interiérové priestory a tým zhoršovať kvalitu vzduchu.

Ak hľadáte kvalitné tienenie, odporúčame vám markízy a vertikálne žalúzie. Sú vhodné do rodinných domov.

yampi/ Shutterstock

Markízy

Máte plynulý prechod z interiéru do exteriéru a chýba vám kvalitné tienenie exteriérovej obývačky? Odporúčame vám ešte pred začiatkom novej letnej sezóny kúpiť markízu. Sú vhodné na nekryté terasy a pomôžu vám z otvorenej terasy spraviť útočisko, kde budete radi tráviť príjemné chvíle.

Dávajú sa zväčša na nekryté terasy pri domoch, ale využívajú ich aj ľudia, ktorí žijú na bytoch a hľadajú vhodný spôsob, ako si nekrytý balkón aspoň trošku ochrániť pred slnečnými lúčmi.

Ak potrebujete novú terasovú markízu, vybrať si môžete zo základných a luxusných modelov markíz. Výber novej markízy prispôsobujte štýlu bývania a predovšetkým fasáde rodinného domu.

Vertikálne žalúzie

Ak preferujete presvetlený interiér a pri stavbe domu ste zakomponovali viac presklených plôch, potrebujete modernú tieniacu techniku vhodnú práve na sklenené plochy. Odporúčame elegantné vertikálne žalúzie, ktoré je možné ovládať retiazkou a šnúrou. Na výber máte z množstva kvalitných látok, ktoré nevyblednú a vydržia dlhé roky.

Medzi obľúbený model vertikálnych žalúzií radíme drevené a šnúrové vertikálne žalúzie. Moderné prevedenie týchto žalúzií skvele vynikne k modernému novému vybaveniu domov.

Ak hľadáte kvalitné tienenie do rodinného domu, nechajte vyniknúť terasové markízy a vertikálne žalúzia, ktoré skrášlia architektúru domu a poskytnú tieň v tých najhorúcejších dňoch. Takto si budete môcť vychutnávať posedenie na terase, bez toho, aby ste dostali úpal.

Bývaniemarkízyvertikálne žalúzie
Comments (0)
Add Comment