Moderné tienenie, ktoré ochráni interiér pred nadmerným prehrievaním

Letné horúčavy nám v posledných rokoch komplikovali život. Najmä ľudia žijúci v starých panelových domoch majú problém ochrániť interiér pred zvyšovaním teploty. Vzduch je v takýchto nehnuteľnostiach neznesiteľný a najhoršie, že ani počas noci teploty neklesajú.

Aká moderná tieniaca technika ochráni váš domov pred nadmerným prehrievaním?

Pergoly – exteriérové obývačky

Plynulý prechod medzi interiérom a exteriérom na terasy je súčasťou väčšiny moderných stavieb. Ako už ale býva zvykom, viaceré tieto priestory nie sú dostatočne chránené pred počasím, najmä však pred slnkom. Ak si chcete leto vychutnávať na čerstvom vzduchu, odporúčame vám kúpiť si pergolu. Pergoly sú kvalitným tienením moderných exteriérových obývačiek. V týchto priestoroch môžete tráviť chvíle počas letných horúčav, ale aj počas letných búrok.

Máte možnosť vybrať si z hliníkových alebo drevených pergol. Výber prispôsobte architektúre domu a samozrejme hlavne k jeho fasáde.

Pergoly sú pevné, nezničí ich ani silný dážď, či UV žiarenie.

Tým, že si pergoly nainštalujete, automaticky tak chránite miestnosť, z ktorej sa prechádza do exteriérovej obývačky.

Látkové rolety

Ak hľadáte alternatívu k interiérovému žalúziu, vyberte si látkové rolety. Možnosť vybrať si z množstva kvalitných látok, farieb a možností ovládania robí z látkových roliet snáď najvariabilnejšiu modernú tieniacu techniku. Moderné látkové rolety sa predávajú vo viacerých veľkostiach, preto ak máte atypické rozmery okien, nestane sa, že nenájdete vhodné látkové rolety.

Ak hľadáte kvalitné tienenie do detských izieb, napríklad látkové rolety sa vyrábajú aj s látkami obsahujúcimi detské motívy. Rozmanité látky a jednoduché ovládanie – práve toto robí z látkových roliet favorita medzi modernou tieniacou technikou.

Zdroj obrázka:

Autor: NavinTar / Shutterstock.com

Bývanieexteriérinteriér
Comments (0)
Add Comment