Nájdite si podlahovú krytinu, ktorá vám bude vyhovovať

Pri rekonštrukcii sa začína predovšetkým od podlahovej krytiny. Práve podlaha býva v celej domácnosti najviac vyťažená a práve z tohto dôvodu by ste nemali podceňovať jej výber.

Farebné prevedenie podlahy

Ak si chcete nájsť kvalitnú podlahovú krytinu, nezabúdajte, že okrem materiálu, z ktorého je vyrobená, by ste mali hľadieť aj na farebné prevedenie podlahy. Ak miestnosť zariaďujete nanovo, čiže nemáte ešte kúpený žiaden nábytok, ktorý do miestnosti dáte, vyberajte také farebné prevedenie, ktoré nebude totožné s tým, aké bude mať nábytok. Pri zariaďovaní každý dizajnér upozorňuje, aby sme podlahy nevyberali v takom farebnom prevedení, v akom máme alebo budete mať nábytok.

Ak vám to súri, zistite si, v akom farebnom prevedení majú podlahy na sklade. Podlahy skladom vám pomôžu urýchliť rekonštrukciu a nebudete tak musieť čakať na to, kým doskladnia práve tie, ktoré sa vám páčili. Môže sa stať, že práve tie, ktoré sa vám páčia, nebudú mať. Na predajni vás ale informujú, či majú podlahy skladom.

Vinylové podlahy – cenovo prijateľné a kvalitné podlahy

Aj keď zo všetkých podlahových krytín sú najlepšie práve drevené podlahy (parkety), pre niektorých ľudí sú cenovo nedostupné. Práve z tohto dôvodu zákazníci vyhľadávajú podlahy, ktoré by boli veľmi podobné dreveným podlahám, ale neboli by také drahé.

Vinylové podlahy tieto predpoklady spĺňajú. Vinylové podlahy sa môžu pýšiť aj tým, že majú širokú škálu štýlov (môžete si vybrať z množstva vzorov, farieb a textúr vinylových podláh), nie sú náročnú na údržbu, predstavujú najnižšie náklady (to sme si už spomínali, vinylové podlahy sú zo všetkých podláh najlacnejšie), sú odolné ( voči poškriabaniu, škvrnám, či zárezom), sú protišmykové, vodeodolné a sú vhodné na podlahové vykurovanie.

Ak by ste chceli kvalitnú podlahovú krytinu, zo všetkých vám odporúčame predovšetkým vinylové podlahy.

Bývaniepodlahy
Comments (0)
Add Comment