Prispôsobte svoj interiér príchodu jari

Prvý jarný mesiac je za rohom a väčšina z vás už v posledných februárových dňoch cítila vo vzduchu jar. Teploty stúpali, ľudia odhadzovali zimné bundy a nahrádzali ich jarnými.

Ak uvažujete nad tým, že by ste interiér svojej domácnosti prispôsobili jari, máme pre vás niekoľko zaujímavých inšpirácií.

Narcisy, hyacinty v kameninových kvetináčoch

Ak chcete svoj interiér prispôsobiť príchodu jari, odporúčame vám kúpiť si kameninové kvetináče určené do interiéru a zasadiť si do nich narcisy, či napríklad hyacinty.

Tieto kvetináče vám budú perfektne pasovať k vášmu modernému dizajnovému nábytku v obývačke, ale napríklad aj v kuchyni. Kameninové kvetináče môžete využiť aj na nasadenie byliniek, avšak ak chcete svoj interiér prispôsobiť príchodu jari, odporúčame vám nasadiť do nich narcisy, či hyacinty.

Závesy, záclony s jarnými motívmi

Okrem kvetináčov s jarnými kvetmi skúste interiér svojej domácnosti oživiť napríklad novými záclonami, závesmi s jarnými motívmi. Jemné pastelové farby vám krásne oživia nielen spálňu, detskú izbu, ale aj obývačku. Pastelové farby v kombinácii s jarnými motívmi budú príjemným oživením interiéru po chladnej pochmúrnej zime.

Dizajnová sklenená váza s tulipánmi

Ak máte pocit, že vaše štýlové konferenčné stolíky, či jedálenské stolíky pôsobia nudne, skúste si ich oživiť dizajnovými sklenenými vázami a čerstvými tulipánmi. Krásne farebné tulipány a ich jemnosť vám skrášlia interiér a navodia pocit jari.

Vázy z krištáľového skla budú praktickou dekoráciou do každej miestnosti, nielen do obývačky a jedálne/kuchyne.

Kvetinové obliečky na dekoračné vankúše

V obývačke odporúčame vymeniť obliečky na dekoračných vankúšoch za typicky jarné. Vyberte si na internete nové kvetinové obliečky na dekoračné vankúše. Môžu to byť vzory jarných kvetov, púčiky na konárikoch, vtáčiky, alebo rôzne iné prírodné motívy. Nebojte sa žltej, zelenej, bielej farby. Tá je pre jar typická.

Zdroj obrázka:

Autor: Photographee.eu / Shutterstock.com

interiérový dizajnjar
Comments (0)
Add Comment