Šnúrky na krk sú neodmysliteľnou súčasťou každého eventu

Pravdepodobne ste už predtým videli šnúrku. Šnúrka na krk je v podstate povraz alebo šnúra, ktorá sa nosí okolo krku a slúži viacerým účelom. Zvyčajne sa používa na držanie identifikačných kariet. Môže sa tiež používať na držanie kľúčov, mobilných telefónov, vstupných kariet a dokonca aj peňaženiek. To je jeden z dôvodov, prečo sa niektoré spoločnosti rozhodli používať šnúrky na krk ako reklamné predmety, ktorými spropagujú svoje firmy. Sú skvelým pomocníkom napríklad pre behu na bežiacom páse.

Šnúrky na krk

Výhody propagačných šnúrok na krk

Šnúrky sa ukázali ako nákladovo efektívny spôsob propagácie konkrétnej firmy a to z nasledujúcich dôvodov:

  • môžete si na ne nechať vytlačiť svoje logo alebo slogan,
  • je to univerzálny kúsok s množstvom použití,
  • môžete si ich objednať hromadne a tým ušetriť.

Existuje veľa štýlov šnúrky, ktoré si môžete zvoliť. Povedzme napríklad, že vaša spoločnosť vyrába výrobky šetrné k životnému prostrediu a máte v pláne usporiadať konferenciu alebo udalosť, ktorá sa zameriava na súvisiace záležitosti. V tomto prípade by bolo vhodné zvoliť zelené šnúrky, ktoré budú charakterizovať spojenie s prírodou. Môžete si na ne dať vytlačiť aj vlastný slogan.

Jedným zo spôsobov ako propagovať svoje výrobky alebo služby, je poskytnúť recyklované šnúrky ako dar pre tých, ktorí sa zúčastnili akcie alebo konferencie. Na najbližšom firemnom alebo obchodnom stretnutí sa môžete tiež rozhodnúť rozdať značkové reklamné šnúrky na krk. Len si predstavte, že ste v kontakte s potenciálnymi klientmi a zákazníkmi. Ak im poskytnete propagačné šnúrky vytlačené logom vašej spoločnosti alebo dokonca značkou vašej firmy, tak ste spravili účinný krok, ktorým ste sprostredkovali vašu správu – je to vynikajúci spôsob propagácie vašej značky.

Vlastné šnúrky na krk sú praktickým a zábavným darčekom. Prispôsobte si vlastné šnúrky na krk pomocou svojho loga z rôznych štýlov a farieb, vrátane šnúrok na peňaženky, kľúče a ID karty. Šnúrky na krk sú efektívnym a lacným spôsobom, ktorým zvýšite povedomie o vašej firme, značke alebo produkte.

reklamné predmetyšnúrky na krk
Comments (0)
Add Comment