Uvažujete o zatraktívnení obývačky? Máme pre vás zaujímavé tipy

Teraz trávime v tejto miestnosti podstatne viac času. Obývačka je miestnosť, v ktorej udržať priadok môže byť niekedy náročnejší, než si dokážeme predstaviť.

Ak ale uvažujete o zatraktívnení týchto priestorov, ponúkame vám zaujímavé tipy, ako na to.

Závesy po zem

Žalúzie už dávno nepatria k najpredávanejším tieniacim technikám. Sú však klasikou akou boli kedysi závesy. Závesy sa ale začínajú vracať, avšak v dokonalejších prevedeniach. Ak si chcete ozvláštniť okná v obývačke, odporúčame vám kúpiť nové závesy, ideálne nové závesy po zem. Kvalitná látka, precízne šitie a dokonalé tienenie aj počas najhorúcejších letných dní sú istotami, ktoré vám ponúkajú. Nové závesy navyše aj opticky predĺžia miestnosť, čo ocenia najmä majitelia bytov.

Odporúčame vyberať farebne neutrálne závesy po zem, ktoré dokonale zvýraznia okenný priestor a poskytnú dokonalé tienenie v letných dňoch.

Hodiny na stenu

Často krát keď leňošíme na gauči si chceme pozrieť koľko je hodín. Pozeráme hlavne na mobily, pričom si stačí do obývačky dať hodiny na stenu. Odporúčame kupovať štýlové hodiny na stenu, ktoré dizajnovo zapasujú k zariadeniu obývačky. Tieto hodiny sa dajú využiť nielen ako klasické hodiny, ale aj ako dekorácia na stene. Umiestnite ich na miesto, kde budú viditeľné a kde nebudú zavadzať policiam, či obrazom.

Dekoračné vankúše

Leňošenie na gauči si vyžaduje deku a množstvo dekoračných vankúšov. Objednajte si z internetu, alebo navštívte prevádzky s bytovým textilom s tým, že si tam vyberiete nové dekoračné vankúše. V minimalisticky zariadenej obývačke oceníte dekoračné vankúše v neutrálnych farbách – v sivej, béžovej, bielej, či smotanovej.

Ak preferujete industriálny štýl, či iné štýly, pokojne vyberajte aj farebnejšie dekoračné vankúše.

Zdroj obrázka:

Autor: Photographee.eu / Shutterstock.com

Comments (0)
Add Comment