Hojivé a regeneračné účinky slimačieho slizu

Počuli ste, že existujú kozmetické výrobky, ktoré obsahujú slimačí sliz? Ak nie, isto väčšina z vás zostala práve mierne zaskočená. Slimačí sliz spolu s čistou kyselinou hyalurónovou a extraktom z čiernej orchidey majú na pleť priam zázračné účinky. Týmto zložením sa môže pochváliť novinka na trhu – tvárové sérum HYALURMED Face Serum PRO pre každý typ pokožky. Vďaka nemu sa vyznačuje intenzívnym regeneračným účinkom.

Cosmetic Face Care. Portrait Of Beautiful Girl Caressing Facial Skin Posing On Grey Background. Closeup Of Sexy Young Woman With Soft Clean Skin And Natural Makeup. Beauty Concept. High Resolution

Hojivé, regeneračné a hydratačné účinky slimačieho slizu na pokožku poznali už naši predkovia. Vedeli, že o kožu ako najväčší orgán ľudského tela sa treba starať, nielen aby sa zamedzilo tvorbe vrások. Hippokrates vyrábal masť z drvených slimákov a liečil ňou svojich pacientov. V dnešnej dobe výrobcovia, samozrejme, používajú humánnejšie metódy. Bez nutnosti zabitia či ublíženia využívajú slimáky len na produkciu slizu.

Čo je to alantoín?

Ide o extrakt zo slimačieho slizu, ktorý so svojimi blahodarnými účinkami pôsobí na pleť priam okamžite. V kombinácii s čistou kyselinou hyalurónovou s nízkou molekulovou hmotnosťou, kombinovanú s extraktmi z čiernej orchidey, oživuje a regeneruje pokožku tým, že znova obnovuje stratu jej objemu a pružnosť. Pôsobí aj na hlbšie línie vrások. Spoločnosť Pharma MKL prichádza s unikátnym produktom s obsahom týchto zložiek pre všetky typy pleti s názvom HYALURMED Face Serum PRO, ktorého obsah môžeme prirovnať priam k zázračnej medicíne. Sérum sa postará o vyhladenie vrások, vyplnenie jaziev alebo liečbu akné.

Comments (0)
Add Comment