Melissa a Zaxy – ako voňavé topánky očarili svet

Brazília je krajinou plnou farieb, samby, futbalu a skvelej kávy. Ďalším z rady brazílskych vývozných artiklov, ktoré očarili svet, sú aj topánky Melissa a Zaxy. Spoznajte obuv z Južnej Ameriky, ktorá si podmanila celý módny svet.

Melissa obuv datuje svoj vznik do roku 1979. Vôbec prvý model tejto obuvi niesol názov Aranha a bol inšpirovaný obuvou, ktorú v tých časoch nosievali rybári na Francúzskej Riviére. Netrvalo dlho a topánky Melissa Aranha obúvala celá Brazília. Len v poslednom desaťročí vyrobila firma niekoľko desiatok miliónov párov obuvi, ktorú predáva vo viac ako 70 krajinách sveta. Pôsobivé, čo poviete?

Melissa modré šľapky Cosmic+Salinas Blue

• Trvalo udržateľný rozvoj je základným kameňom úspechu značiek Melissa a Zaxy a zároveň kľúčom k ich hospodárskemu rozvoju. Potreba chrániť prírodné zdroje pre budúce generácie pomáha vytvárať harmóniu v podnikaní, spoločnosti aj životnom prostredí. Toto úsilie sa premieta do výrobných procesov, ktoré minimalizujú škody na životnom prostredí.

Zaxy béžové balerínky Butterfly Fem Beige

Topánky Melissa sú vyrobené z monomateriálov, ktoré je možné jednoducho recyklovať. Všetky tuhé, kvapalné a plynové zvyšky z výrobného procesu ostávajú v továrňach a neopúšťajú ich bez toho, aby bolo riadne a ekologicky spracovaané. Melissa pevne dodržiava politiku nulového odpadu. Topánky Melissa sú 100% recyklovateľné a všetky skladové kusy, ktoré sa nepredali, je možné zrecyklovať a vytvoriť z nich obuv pre nové sezóny.

Melissa čierne topánky na kline Mar Wedge Black

• Jedným z charakteristických znakov obuvi je jej jedinečná vôňa. Tá u zákazníkov vyvoláva jasne definovateľnú pamäťovú stopu, vďaka ktorej sa obuv Melissa a baleríny Zaxy nedá pomýliť so žiadnou inou obuvou. Sladkastá ovocná vôňa len umocňuje trendový a nadčasový dizajn topánok, ktoré ohúrili módny svet. Zaujali aj vás?

Baleríny Zaxy
TopánkyZnačkové topánky
Comments (0)
Add Comment