Podnikáte? Poradíme vám ako zvýšiť zisky

0 12

Viaceré podnikateľské subjekty sa musia z času na čas popasovať s rapídnym poklesom ziskov. Viaceré majú tento problém práve teraz, kedy u nás, ale aj vo svete zúri pandémia koronavírusu.

Ak podnikáte a chcete zvýšiť zisky, čo musíte urobiť, aby sa vám to podarilo?

Zmeniť prepravcu tovarov

Viaceré firmy zaznamenávajú nespokojnosť zo strany zákazníkov kvôli preprave tovarov. Ak vám klesajú zisky a sťažnosti na prepravu tovarov pribúdajú, problém môže byť práve vo výbere prepravcu tovarov. Skúste si nájsť nového prepravcu tovarov, ktorý vám dokáže zabezpečiť nielen medzinárodnú prepravu, ale aj vnútroštátnu prepravu. Oneskorené dodanie, poškodenie tovarov – toto sú najznámejšie príčiny zmeny prepravcu tovarov.

Všetko ale záleží aj od toho aký typ prepravy si vyberiete.

Komunikácia cez sociálne siete

Okrem výberu vhodnej prepravy a prepravcu tovarov je veľmi dôležitá aj komunikácia so zákazníkmi. V súčasnosti, kedy väčšina z nás trávi čas na sociálnych sieťach, by ste mali využívať na komunikáciu so zákazníkmi aj sociálne siete, napríklad Facebook, či Instagram. Práve tieto sociálne siete sú najvyužívanejšie a preto je možné osloviť prostredníctvom nich väčšiu skupinu ľudí. Vytvorte si fanpage stránku na Facebooku a pridávajte kvalitný a obsahovo atraktívny obsah. Čo sa týka sociálnej siete Instagram, tam je potrebné pridávať kvalitný vizuálny obsah.

Komunikácia cez sociálne siete je veľmi dôležitá a je isté, že vám môže zvýšiť zisky.

Kvalitné vybavenie skladov

Zvýšiť zisky môžete aj investíciou do kvalitného vybavenia skladov. Zvýšenie počtu bezporuchových vysokozdvižných vozíkov automaticky zvýši efektivitu práce v sklade, čo sa odzrkadlí aj v zrýchlení výdaja tovaru.

Keď zákazníci budú vedieť, že svoj tovar, ktorý si objednali, im bude rýchlo doručený, nebudú mať dôvod hľadať si inú firmu predávajúcu tie isté produkty.

Zdroj obrázka:

Autor: Travel mania / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.