Ako sa obliekať v tomto sychravom jesennom počasí

0 29

S prichádzajúcim obdobím, počas ktorého sa v našich zemepisných šírkach mení celkový ráz prírody a celého okolia, sa aj do nášho šatníka vkráda nostalgia a spomienky na horúce letné dni plné zábavy, zážitkov a oddychu. Kvetinové vzory, jemné a vzdušné látky vystriedajú hustejšie tkané svetre, košele, kabáty a teplejšia obuv.

Stačí vedieť kombinovať

Nič sa nedá robiť a musíme to niekoľko mesiacov vydržať. Aby ste boli štýlové aj počas takýchto dní, nemusíte si automaticky kupovať hneď nové veci. Niekedy vám pomôže aj originálna kombinácia. Aj v tomto prechodnom období si môžete v teplejšie dni obliecť obľúbené letné šaty, ktoré stačí zladiť s pekným svetrom, sakom alebo originálnym šálom.

Predsa len sa asi nedá celkom ubrániť niekoľkým kúskom trendového zimného oblečenia, ktorého odtiene sú viac menej bez farby. Akoby sa k nám vkrádal jeden základný odtieň, ktorý diktuje smer všetkým naokolo. Samozrejme, že je to aj o tom, čo sa ľuďom páči, no niekedy si práve takúto možno smutnejšiu farbu dokážete spestriť strihom pestrofarebných letných šiat, ku ktorým si obujete vysoké čižmy.

Skúste zmeniť pohľad

Ani šedá farba nemusí byť zlá, treba ju ale osviežiť výrazným doplnkom. Môže to byť žltá kabelka, okuliare v modernom mačacom štýle. Žltá farba pôsobí na naše zmysly optimisticky a evokuje v nás príjemný slnečný deň. Z tohto dôvodu by sme vám v týchto viac pochmúrnych dňoch odporučili využívať „živšie“ farby, ktoré sa s tými tlmenými dajú veľmi dobre kombinovať a navyše to pôsobí naozaj veľmi vkusne.

Vyskúšajte pončo

V súčasnej dobe je veľmi trendové a je to zlatá stredná cesta pri riešení tohto problému. Nie je to ani ťažký kabát alebo bunda a zároveň nepôsobí ako letné tričko. Nezabudnite si ale najskôr zvoliť vhodný vrchný odev, ešte predtým, než si naň dáte pekné pončo. Môže to byť klasická košeľa, jemné dámske body alebo tenší svetrík.

Pončo vdýchne vášmu outfitu akúsi eleganciu. Vychytávkou dnešných módnych trendov sú cullotes, ide o široké, trojštvrťové nohavice, pripomínajúce sukňu. Nemusíte byť modelka, pokiaľ viete zvoliť vhodné kombinácie, aj moderné oblečenie a pestré farby sa môžu stať súčasťou vášho šatníka.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.