Ako byť stále príťažlivá aj s pribúdajúcimi rokmi?

0 37

Byť stále sexy navyše s pribúdajúcimi rokmi je dosť náročné. Napriek veľkým snahám roky neoklameme, nech už sa snažíme robiť čokoľvek. Príznaky starnutia sa ale dajú zmierniť a my vám prezradíme, čo môžete urobiť pre to, aby vám ľudia tipovali o pár rokov menej.

Pite veľa vody

Pitný režim by sme mali dodržiavať. Dospelý človek by mal denne vypiť minimálne tri litre tekutín. Ak ale nepijete vodu z vodovodu, začnite čím skôr. Pitie čistej vody z vodovodu má priamy vplyv na kvalitu vašej pleti. Je dokázané, že ženy, ktoré pijú denne veľa čistej vody, majú krajšiu pleť – netvoria sa im vrásky a pleť vyzerá zdravšie, sviežejšie. Uvidíte, že ak skúsite piť len čistú vodu, stav vašej pleti sa vám zlepší. Pokojne si môžete spraviť fotku a dať ju na sex zoznamku. Uvidíte, že vám ľudia nebudú veriť váš vek.

Zmeňte účes

Nudné rovné spľasnuté vlasy vám budú pridávať roky. Skúste zájsť ku kaderníčke a nechajte si poradiť. Zmena účesu vám prospeje. Budete sa cítiť ako úplne nová žena!

Nový strih, farba, ofina vášmu výzoru pomôžu a čo je hlavné, uberú vám roky. Menšie veľkosti bavlnených dámskych nohavičiek si síce obliekať asi nebudete, ale aj to môžete zmeniť, a to častejším pohybom.

Vždy veselá

Aj keď sa to niekedy ťažko hovorí, buďte vždy veslá. Je dokázané, že ženy, ktoré sa stále usmievajú a sú vždy veselé, vyzerajú mladšie. Priťahujú pozitívne naladených ľudí (aj mužov) a v kolektíve sú veľmi obľúbené.

Ženy, ktoré nemyslia zakaždým negatívne a v každom sa snažia nájsť pozitíva, majú šťastie aj v sexuálnom živote. Čo myslíte, sú muži, ktorí majú doma stále nadurdenú ženu, ktorej robí problém vyzliecť im pánske boxerky, šťastní?

Ak chcete byť príťažlivá aj s pribúdajúcimi rokmi, dbajte o svoj výzor, používajte kvalitné krémy, buďte pozitívne naladená a zmeňte stravovacie návyky.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.