Dedoles na vás už čaká! Aj tento november sa nesie v duchu Black Friday

0 30

Fantastické zľavy prichádzajú aj tento rok. E-shop Dedoles vám ponúka unikátne trendy kúsky plné nápadov a myšlienok, ktorými môžete obdarovať počas Vianoc svojich blízkych. Kúsky, ktoré majú nielen pridanú hodnotu a sú šetrné voči životnému prostrediu, ale sú aj módne a štýlové.

Prečo nakupovať v e-shope Dedoles?

Už sa nemusíte rozhodovať, či nakúpite podľa svojho vkusu alebo svedomia, Dedoles to vyriešil za vás. Každý jeden darček alebo kus oblečenia je od poctivého výrobcu a z kvalitných materiálov s úplne originálnym dizajnom, s ktorým vyjadríte svoje jedinečné JA.

Výhody nákupu počas Black Friday

1. Výhodné ceny

Nekresťanské zľavy čakajú len na vás. Zľavy na rôzne kúsky oblečenia od ponožiek cez doplnky až po mikiny, ktorými zaručene svojich blízkych nesklamete.

2. Bez stresu

Nakupovať tesne pred Vianocami môže byť skutočne stresujúce. Obchody sa hemžia ľuďmi, polovica vecí je vypredaná, ani nehovoriac o vyšších cenách, ktoré sú uvedené na cenovkách. Kúpiť darčeky v dostatočnom predstihu je preto to najlepšie rozhodnutie.

3. Poštovné a doprava

Ak objednáte darčeky nad 1500 Sk, tovar vám bude doručený úplne zadarmo. Objednané kúsky si môžete vyzdvihnúť až na 800 miestach po celej Českej republike.

Tipy na vianočné darčeky

Tip č. 1: Veselé ponožky Pivo

Veselé ponožky pre milovníkov piva. Pre tých, ktoré milujú nielen jeho chuť na jazyku, ale sú mu oddaní telom, dušou i nohami.

Tip č. 2: Minišaty Krídla anjela

Vyznajte svojej polovičke lásku prostredníctvom unikátneho kúska, ktorý jej napovie, že oceňujete jej citlivosť, vnímavosť a empatiu. Povedzte jej darčekom, že je pre vás anjelom.

Tip č. 3: Bambusový ecoffee cup Ružové bodky

Bambusový pohár, z ktorého si vychutnáte horúci nápoj tak, ako nikdy predtým. Doprajte si chvíle s horúcim nápojom a zohrejte svoje vnútro, dlane i srdce. Pohár je vyrobený z ekologického materiálu – bambusu.

Tip č.4: Tričko Marvel Comics Marvel Box Logo

Poznáte niekoho, kto je priamo šialencom do komiksových príbehov Marvel? Darujte mu extravagantné a kreatívne tričko, ktoré vyjadrí jeho filmový vkus. Pomôžte mu jeho záľubu v dobrýfilm premeniť na outfit.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.