Hľadáte vhodné sídlo firmy? Vyberte si virtuálne sídlo v Bratislave

0 28

Ak vás staré zamestnanie prestáva baviť a silno uvažujete nad tým, že si založíte vlastnú firmu, na začiatok je potrebné vedieť, že ako začínajúca podnikateľka by ste okrem reklamy a firemnej web stránky mali investovať aj do reprezentatívneho sídla firmy. Sídlo firmy potrebujete mať určené okamžite, už pri zápise firmy do OR.

Ak hľadáte vhodné sídlo firmy, uprednostnite kancelárske priestory pred virtuálnym sídlom v Bratislave.

Lukratívne adresy v centre Bratislavy

Snom väčšiny podnikateľov je mať sídlo firmy v Bratislave. Práve vysoké ceny kancelárskych priestorov však mnohých podnikateľov odradili od toho, aby si takéto kancelárske priestory kúpili/ prenajímali. Ak chcete začať svoj biznis úspešne, pomohla by vám lukratívna adresa v Bratislave. Pomôcť vám ale môžu virtuálne sídla v Bratislave. Prenájom virtuálneho sídla vám pomôže dostať sa do povedomia zákazníkov práve tým, že sídlo vašej firmy bude priamo v centre Bratislavy. Virtuálne sídlá sú pomerne lacné a mesačne vás vyjdu len na pár desiatok eur.

Čo to vlastne je?

Aby ste lepšie pochopili, čo to vlastne virtuálne sídlo je, predstavte si to ako službu, ktorú ponúkajú firmy, ktoré jednotlivé priestory na týchto adresách vlastnia. Začínajúcim podnikateľom umožňujú prenajať si schránku na tejto adrese a získať tak lukratívnu adresu firmy, ktorá bude riadne napísaná v OR. Vy sa na tejto adrese reálne nachádzať nemusíte. Vaša firma však bude na tejto adrese reálne zapísaná.

Aké adresy vám budú ponúknuté?

Virtuálne sídlo nájdete napríklad v týchto častiach Bratislavy – na Osadnej ulici, na Vyšehradskej ulici, v budove Vienna Gate, na Klincovej ulici, na Michalskej ulici alebo napríklad na Konventnej ulici.

Ďalšie služby

Čo ale získate tým, že si vyberiete virtuálne sídlo v Bratislave? Okrem lukratívnej adresy firmy získate služby preberania, uchovávania a preposielania prijatej pošty a v prípade potreby máte možnosť si prenajať zasadacie priestory na danej adrese.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.