Pohybom k dokonalej postave: Využite prvé jarné dni na pohybové aktivity

0 16

Prebúdzajúca sa príroda má vplyv aj na náš organizmus. S pribúdajúcimi slnečnými lúčmi a slnečnými dňami cítime príval novej energie. Aby ste ale pre svoje telo urobili maximum, v tejto ťažkej dobe vám odporúčame viac sa hýbať. Pohyb na čerstvom vzduchu je dôležitý pre náš imunitný systém a celkovo pohyb zase na naše svaly a kosti.

Využite preto prvé jarné dni na pohybové aktivity.

Obyčajná chôdza vám pomôže

Ak chcete mať dokonalú postavu, aj obyčajná chôdza vám pomôže. Vedeli ste, že chôdza pomáha znižovať krvný tlak a aj preto je vynikajúcim nástrojom pri prevencii srdcových chorôb? Okrem toho zlepšuje pamäť a krátka prechádzka po jedle dokáže regulovať hladinu cukru v krvi.

Obyčajná chôdza vám pomôže. Nezabúdajte sa však teraz dôkladnejšie obliekať. Na prechádzku si oblečte pohodlné športové legíny; športové tričko, ale aj teplú podšitú mikinu s vetruvzdornou vestou. Ak bude pofukovať silnejší vietor, odporúčame vám vziať si aj čelenku.

Z tričiek vám odporúčame vyberať funkčné dámske tričká. Medzi takéto tričká radíme aj dámske Nebbia tričko.

Zacvičte si aj doma

Keďže viacero fitness centier je stále zatvorených, sme nútení cvičiť aj doma. Nepotrebujete však k tomu žiadne drahé cvičiace stroje. Ak chcete urobiť niečo pre svoje telo, postačí vám cvičiaca podložka, posilňovacie gumy, činky, kettlebell, či napríklad fit lopta. Cvičenie zvládnete aj s pomocou videí, či rôznych cvikov zostavených do cvičiaceho plánu.

Využite prvé jarné dni na pohybové aktivity. Ak bude vonku zamračené a pomerne zima, skúste si zacvičiť doma. Ak sa ale ukáže slnko a bude príjemne teplo, nebojte sa rozložiť tieto cvičiace pomôcky aj na trávniku na záhrade.

Na takéto cvičenie môžete využiť oblečenie dámskej fitness značky Gym Glamour. Oblečenie tejto značky je maximálne pohodlné, nadčasové a je vyrobené z kvalitného materiálu.

Zdroj obrázka:

Autor: SUPREEYA-ANON / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.