Ako ušetriť na nákupe nového detského oblečenia?

0 26

My ženy jednoducho máme slabosť na oblečenie. Neustále sledujeme módne trendy a akonáhle naše obľúbené značky zverejnia oznámenie o akciách, nemáme problém ísť pobehať všetky obchody a kúpiť si nové oblečenie.

To isté platí aj pri nákupe nového detského oblečenia. Akonáhle sa narodí dieťa, výdavky sa výrazne zvýšia. Ako ale ušetriť napríklad na nákupe nového detského oblečenia?

Pozerajte internetové bazáry s detským oblečením

Ak chcete ušetriť na nákupe detského oblečenia, odporúčame vám pozrieť si známe internetové bazáry s detským oblečením. Tam predávajú aj mamičky, ktoré kupovali svojim deťom značkové oblečenie, ktoré ale dieťa nezničilo a rozhodli sa ho predať ďalej. Ak chcete obliekať svoje dieťa do značkových vecí, nemusíte ich preplácať a stačí pozrieť práve tieto internetové bazáry.

Nájdete tam oblečenie z kvalitných bavlnených látok, ktoré sú pevné a dieťa ich po pár noseniach nezničí. Kvalitná bavlna je prakticky nezničiteľná.

Chodievajte na SWAP detského oblečenia

Ušetriť na nákupe detského oblečenia môžete aj vtedy, ak budete chodievať na SWAP detského oblečenia. Jedná sa o podujatia, kde môže hocikto doniesť kvalitné nositeľné oblečenie a hocikto si ho môže zobrať domov, ak sa mu páči a vie, že ho využije.

Aj na swapoch nájdete kvalitné kúsky, ktoré vaše dieťa bez problémov vynosí.

Kúpte / vypožičajte si detské oblečenie od kamarátok, rodiny

Ak má niektorá z vašich kamarátok o čosi staršie deti, spýtajte sa, či by vám nepredali, alebo nevypožičali detské oblečenie. Vyhnete sa tak častým nákupom detského oblečenia a zároveň sa vyhnete aj kúpe lacného nekvalitného, ktoré sa po pár praniach zničí.

Viaceré mamičky teraz neváhajú kupovať teplákovinu v metráži a dávajú šiť svojim deťom tepláky, tričká, mikiny, ale aj pyžamká.

O to lepšie, ak sa k takémuto oblečeniu dostanete a budete si ho môcť vypožičať, alebo aj odkúpiť.

Zdroj obrázka:

Autor:  Aleksey Nikiforov / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.