Čo by určite nemalo chýbať v letnom šatníku každej ženy?

0 29

Horúce letné dni sú už v plnom prúde a vy ešte premýšľate, čo by ste si mohli dokúpiť do letného šatníka? Ponúkame vám zopár inšpirácii, ako čo skombinovať a najmä to, čo by určite nemohlo chýbať v letnom šatníku každej ženy.

Majster prevlekov - dámske tričko
Majster prevlekov – dámske tričko

Kvetované šaty

Aj vy ste si všimli, že módne reťazce preferujú kvetované vzory? Vo vašom letnom šatníku by sa rozhodne mali nachádzať kvetované šaty, či už dlhé, alebo krátke. Budú vám pasovať ku tzv. gladiátorkám a koženej kabelke. K šatám a krásnym sandálkam sa vám bude hodiť aj slamený klobúk. Budete vyzerať ako femme fatale.

Vzdušné bavlnené tričko

Vaša opálená pokožka ocení bavlnené vzdušné oblečenie. Stavte na jednofarebné príjemné bavlnené dámske tričká, ktoré skombinujete s klasickými džínsovými kraťasmi/ sukňou alebo ľanovou sukňou. Snažte sa vyhýbať umelým materiálom, ktoré vašu pokožku cez horúce letné dni len zbytočne dráždia. Odporúčame vám inšpirovať sa aj námorníckym štýlom. Cez leto ako stvorený, nemyslíte?

Džínsové kraťasy/ sukňa

Cez leto určite využijete aj klasické džínsové kraťasy alebo sukňu. Ich výhodou je najmä to, že sa vám hodia absolútne ku všetkému, čiže sa nemusíte báť, že vaše viacfarebné tričká/ tielka nebudete mať s čím kombinovať.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.