Že bonbóny už nie sú tým čím bývali? Tak si ich pripravte doma a s náplňou, ktorú milujete! Veríme, že ento jednoduchý recept a najmä jeho výsledok vás poteší.
Pripravte si porciu čokolády – podľa možnosti čo najkvalitnejšiu, s vysokým podielom kakaa…
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/1.jpg)
…pridajte do nej za lyžičku kokosového oleja.
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/2.jpg)
Obe ingrediencie nechajte pomaličky (na miernom plameni) roztopiť a spojiť do krémovej masy.
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/3.jpg)
Roztopenú čokoládu nalejte na dno pripravenej formy a nechajte pár minút v mrazničke, aby hmota stuhla.
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/4.jpg)
A teraz náplň: môže to byť karamel a nasekané mandle, kokos, arašidové maslo, malinový džem alebo nejaká iná dobrota, ktorá vám chutí. Na záver nezabudnite bonbóny ešte preliať zvyšnou čokoládou.
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/5.jpg)
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/6.jpg)
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/7.jpg)
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/8.jpg)
Formu s čokoládovými cukríkmi vložte do mrazničky na niekoľko hodín, aby ste sa mohli tešiť napríklad na takéto chutné výsledky. Dobrú chuť:).
![](https://www.ozenach.sk/wp-content/uploads/2018/05/9.jpg)